Англичанин прободе с нож съпругата си опита да се самоубие в Бургас

Англичанин (56 г.) е пробол с нож съпругата си (54 г.) в обитаваното от тях жилище на ул. „Ангел Димитров“ в бургаския квартал „Сарафово“, след което се пробол сам в гърдите. Сигнал в полицията е подаден от съседи в жилищната кооперация около 10:43 часа.

Полицаи са открили на стълбите на четвъртия етаж на междуетажната площадка в безпомощно състояние 54-годишната жена. Същата била контактна и обяснила, че е нападната от съпруга си, който в момента бил в обитавания от тях апартамент. Жената е откарана и настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас без опасност за живота.

В апартамента в безпомощно състояние е открит 56-годишния мъж с множество рани по гърба и гърдите. Той обяснил, че в последно време имали непрекъснато скандали със съпругата си, която искала да се връща във Великобритания. Подобно спречкване възникнало и снощи, като продължило през цялата нощ. След употреба на алкохол тази сутрин той взел нож от кухнята и я нападнал, след което опитал да се самоубие. Англичанинът също е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас в контактно състояние.

На мястото на инцидента е извършен щателен оглед. Иззет е и ножа, с който е извършено нападението.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Comments

comments