Ангел Джамбазки: Вероятно в община Симитли всички проблеми са решени и сега основен такъв са моите постове в социалната мрежа

Пресцентъра на община Симитли, „хвърли“ медийна бомба със съобщението, че заради непристоен език и неадекватно за представител на страната ни в Европейския парламент поведение, кметът на община Симитли Апостол Апостолов поиска оставката на Ангел Джамбазки.
Доводите на кмета са, че с публикация в личният си профил във фейсбук, евродепутатът е обидил цялата община.
Въпросната публикация гласи: „И понякога слънце грее, дъжд вали…. ;)))))“, следвана от няколко коментара, които всъщност са довели да „разгарянето“ на огъня от недоволство в кмета на общината.
Ние потърсихме за коментар Ангел Джамбазки, който бе изненадан от случващото се и недоумяващ,че въобще се случва подобно нещо.Той заяви,че вероятно община Симитли няма други проблеми, че всичко е там решено и безпроблемно и този негов пост е най-сериозният проблем на кмета Апостолов.
Пост който, очевадно не е разбран правилно.“Явно кмета на Симитли не харесва моите метеорологични прогнози, няма ми доверие като метеореолог, защото аз съм споделил именно метеорологични условия, наблюдавани когато съм минавал от там.Объркал се е кметът ,трябвало е да звънне в БАН и да ми поиска оставката от там.“,каза още евродепутатът.
В позицията си самият Апостолов може би е донякъде саркастичен и рязък:“С извинение ви занимаваме с такива нищожни творби в рими, за да се изясни нивото на българския евродепутат Ангел Джамбазки. Защото той е толкова семпъл, че едва ли би впечатлил с нещо друго, освен с расистките си изказвания не на място от време на време.“Което от друга страна и по същата логика може да предизвика обида, най-малко заради обвинението в расизъм, което е рискова и болезнена тема в нашата държава.Въпреки това Джамбазки не смята да иска оставката на кмета на Симитли.

Comments

comments