Ана Палашева и Борис Лукаров откриха новия си бутик Entourage в Благоевград

Дългоочaкваният момент настъпи – модният бутик Entourage  отвори врати с бляскаво и шумно парти. Ексклузивният бутик се намира ул. „Славянска“ 95 срещу ЮЗУ , където ценителките на парти стила ще могат да открият най-новите колекции .

Собственици на бутика са Борис Лукаров и  Ана Палашева , позната на хората  в града като носителка на титлата „Мис Благоевград“ от преди няколко години, тя е млада , красива и успяла , а сега се впуска в едно ново начинание. Идеята за създаване на бутика е на двамата и се ражда  след като преценяват , че Благоевград има нужда от нещо по-различно , което да замени комерсиалността в предлагането на модни облекла. Затова младата дама и нейният съдружник решават  да отворят бутик в който да предлагат мода, която създава един определен модел на жена –  решителна и непоколебима, женствена, модерна, игрива и заинтригувана от това, което се случва около нея.

Повече за откриването  и  за това какво е планирано от Ана Палашева и Борис Лукаров за своите клиенти ще разберете от видеото.

 

Comments

comments