Александър Димитров, ст.треньор на младежкия национален отбор на България: Анализите на Радостин Александров бяха незадоволителни и не отговаряха на нужното ниво

 

В своя профил във Фейсбук, който е общодостъпен,  директорът на ДЮШ на „Пирин“ Радостина Александров е отбелязал, че е работил като анализатор за Български Футболен Съюз от 4 декември 2014 г. до 25 февруари 2015 г. Затова, решихме да потърсим референция за работата му от Александър Димитров, който е старши треньор на младежкия национален отбор на България.

Публикуваме позицията на Димитров, без редакторска намеса:

„Въпросното лице наистина бе част от моя щаб (в периода декември 2014 – февруари 2015 година), като анализатор, в подготовката на националния отбор до 17 години, за предстоящото европейско първенство, на което страната ни бе домакин, през 2015 година. Въпросното лице притежава добро красноречие и в предварителни разговори звучи убедително. Но в пряката ни работа аз оцених труда му, като незадоволителен. Допускането на правописни грешки бе най-малкото, с което се сблъсках. Не можеше да работи под напрежение, което винаги има в националните отбори и на високо темпо. Анализите му бяха незадоволителни и не отговаряха на нужното ниво. Затова само след два или три лагер – сбора го освободих.
До като е работил с мен Радостин Александров не е бил на трудов договор в БФС.“, написа Александър Димитров. 

Comments

comments