Актуална информация, новини и интересни факти в новия „Бански вестник“ от 2 май

„Бански вестник“ е името на новата медия за град Банско и региона. Стартът на първия брой е този понеделник – вторият ден на Великден – 2 май. Издател и собственик е община Банско, а вестникът ще се разпространява безплатно всяка седмица и ще се разнася до национални и местни институции, посолства, летище София.

Консултант на проекта е Веселин Стаменов, медиен менажер на медийна група Топ Преса, която също така ще поеме щафетата да направи и онлайн издание на „Бански вестник“ в партньорство с община Банско.

„Проектът беше замислен от години, но чакахме подходящото време. Очакванията са големи, защото раждането на „Бански вестник“ е по идея на самите жители на град Банско. Там се роди и мотото на новата медия, което измислихме заедно с един от факторите й – госпожа Венета Тенева, която е в редакционния съвет на вестника и то гласи: „БАНСКИ ВЕСТНИК! Искахте го – имате го!“ Община Банско поема издръжката и печата на медията, целият екип сме ентусиасти засега, а целта е, освен водещ информационен лидер в община Банско, „Бански вестник“ да се превърне в качествен икономически обоснован продукт, за да може дълги години да създава обществения диалог на жителите и гостите на курортния град“, заяви специално за нас Веселин Стаменов, медиен менажер на проекта.
Освен от екипа, вестникът ще се списва и от всички банскалии, искащи думата.

Екипът на Blagoevgrad-News пожелава успех на новото начинание!

Comments

comments