Адвокатките Станислава Иванова и Адриана Мелниклийска за втори път в битка една срещу друга, този път за поста на шефа на служба „Пробация“ – Благоевград В. Асийски

До няколко дни се очаква да освободят началника на Пробационната служба в Благоевград Виктор Асийски, за мястото му ще се борят две дами. Асийски е начало на пробационната служба от началото на съществуването й. Той бе заместник -кмет по времето на Костадин Паскалев.
До конкурса временно изпълняващ длъжността, според наш източник ще бъде Гергана Тренчева, която работи в Пробационната служба. Научихме, че в същинската битка за поста ще се изправят две адвокатки Адриана Мелниклийска и Станислава Иванова, които за втори път ще се борят една срещу друга, след като преди няколко години се състезаваха в конкурса за директор на Агенцията по вписванията. Тогава Мелниклийска спечели мястото, но този път за по-вероятният победител се спряга името на Станислава Иванова,която е кандидат на Реформаторите.
Битката ще бъде интересна и въпреки очакванията на хората,че кандидатката на ГЕРБ-Адриана Мелниклийска и този път ще успее, е твърде възможно Иванова да се окаже новият шеф на Пробационната служба.Сигурна информация е обаче, че на поста ще е дама-адвокат, коя от двете ще бъде е въпрос на време да се разбере, запознати твърдят, че това със сигурност ще е Станислава Иванова.

Comments

comments