Автомобилът на бившия общински съветник Бисер Стойчев беше изпепелен тази нощ, този на съпругата му със засегната броня

Автомобилите собственост на бившия общински съветник Бисер Стойчев и съпругата му бяха запалени тази нощ в Благоевгра. На улица „Полк Дрангов“ е изгорял мерцедесът на Стойчев, а на 14-ти полк този на съпругата му, която обаче е изгасена навременно и е засегната само бронята.
Свързахме се със Стойчев, който заяви, че има теория за това кой е извършил престъплението срещу него, но не пожела да коментира с имена,защото предстои полицията да направи свое разследване по случая, а той самият ще заяви пред тях своите подозрения. “ Човекът, който подозирам таи много злоба, завист и алчност към мен, дори да не кажа кой, сигурен съм че ще се познае сам в думите ми.“, коментира Стойчев.
„Аз съм предприел необходимите действия, още повече преди месец съм депозирал жалба за подобни заплахи срещу човека, който подозира.“, допълни той. Стойчев коментира още, че трудно се стига до извършителите и поръчителите на подобни престъпления, но се надява полицията да си свърши работата.
Категоричен е и по въпроса, че няма конфликт си никой, както и че не дължи пари, каквито се предполага, че ще са тиражираните версии.

Comments

comments