Затруднено движение по автомагистрала „Струма“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Напрежение и затруднения на моста при село Дяково при пренасоването на движението по АМ „Струма“ в едното платно към Дупница и Кулата, съобщи БНР.  От 14 часа вчера движението на леките коли се осъществява в две ленти в посока Кулата и в една – към София. Така ще е до 10 часа  в неделя.

Пренасочването на движението е на десетина километра преди виадукта на моста при село Дяково и там шофьорите се объркват, въпреки многото указателни табели и знаци.

Работник по аутобана разказа за станала тежка катастрофа днес:

„КИА ли беше, тъмна, софийска. Човекът е в болницата в Дупница. Колегата, който го смених, той е помагал да го вадят. Много смачкана кола. Мантинелата е влезла в колата. Може би не е бил много внимателен със знаците. Не мога да коментирам. Да е заспал, не е възможно“.

Според съдържателка на кафене под виадукта „има много напрежение, колите се движат много бавно, лазят от сутринта. Снощи е имало катастрофа горе на моста. Доколкото разбрах, една девойка е ударила спирачки и се е въртяла на мантинелите“.

От Областната дирекция на полицията и КАТ уверяват, че е създадена перфектна организация на движението по магистралата при виадукта с пожара край Дупница.

Снимка: БГНЕС

Comments

comments