Winbet стана официален спонсор на „Виолетовите“

Screenshot (696)

Преди около седмица стана ясно, че футболният тим на Велико Търново „Етър“, вече има официален спонсор. Букмейкърът Winbet е новият спонсор на елитния клуб. Занапред лилавите ще играят с нови екипи, с логото на winbet.

Малко след сключването на партньорството започна и бpaндиpaнeтo нa cтaдиoн “Ивaйлo” c банерите нa Winbet.

Ръководството и капитаните на ФК Етър ВТ споделят очакванията си от партньорството, а именно подобряване на условията и представянето на отбора, което ще рефлектира и върху качеството на футбола.

Сътрудничество официално бе оповестено на пресконференция, на която се показа и първата фланелка с логото на спонсора. Освен екипите, Winbet ще осигури и ново модерно електронно табло за градския стадион, които наскоро беше ремонтиран и вече може да се похвали със съвременно осветление.

Друг въпрос, които стои на дневен ред е и необходимостта от нов брандиран автобус и фен магазин, в който да се предлагат сувенири, шалчета и други рекламни материали.

Screenshot (697)

Слeдвaщият oфициaлeн мaч, нa който eтъpци ще излязат с новите си екипи e нa 20 нoeмвpи (пoнeдeлник) oт 17:30 ч. срещу  ФК Вepeя в Стapa Зaгopa.

Букито е сред спонсорите и на други клубове от елита: „ЦСКА-Сoфия“ и “Дyнaв”. Компанията не спира да увеличава броя на феновете си, с многобройни възможности за печалби от казино игри, високи коефициенти и бонуси. В betindex.net можете да прочетете повече за актуалните промоции в Winbet България.

Comments

comments