/ВИДЕО/ „СВЕТЪТ НА СПОРТА“ представя шампионите по гимнастика на „Пирин 2011″ – Благоевград

В предаването “СВЕТЪТ НА СПОРТА“ на Blagoevgrad-news, с водещ Радост Василева, ще срещнете представители на всеки един спорт- настоящи и бивши състезатели, треньори, млади таланти и специални гости, които ще оставим в тайна. Те ще разкажат за спортния свят, в който живеят- за тренировките, победи и загубите, за проблемите и всички хубави емоции.

През годините състезателите от Спортен клуб по гимнастика „Пирин 2011″- Благоевград печелят множество отличия и награди от различни формати. На Държавното лично отборно първенство по спортна гимнастика, който се проведе в началото на юли в София, трима от възпитаниците на треньора Александър Марков станаха едни едни от носителите на републиканските титли. В този епизод ще ви запознаем с шампионите Наско, Мартин и Димитър, които представят спортния свят на гимнастиката с всички трудности и успехи. Наско разказва за постиженията на един млад талант, Марти- за подготовката преди Световната купа по гимнастика през 2019, а Митко – за травмите, които лекува по пътя към Олимпийските игри.

Вижте повече във видеото.

Comments

comments

About Радост Василева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

еу

Едва три на сто от българите са на мнение, че законността не е важна

За 94 на сто от българите е важно законите да се отнасят за всички – ...