South-West Hip-Hop Fest със специалното участие на най-младия рапър в България- Георги Байрактарски

гого

Най-младият рапър в България G – Георги Байрактарски, който е само на 10 години дебютира на сцената на Elysium Club.

Георги Методиев Байрактарски е роден на 18.04.2007 година в Благоевград. Той е син на Айс, един от пионерите на българския рап. През 2011 година Гого се снима във видео клипа на баща си “Бог Ми Е Свидетел” а година по-късно пее в скандалната песен “Ден След Ден”. Това превръща Георги в най-малкия рапър в България.

Гого е известен с авторската си онлайн поредица „Малките новини“, които се излъчват по Top Presa TV. Започнати са и снимките на видео клипа на 10-годишният ръпър  в който  зрителите могат да видят уникална Chevrolet Impala от 1959. 

Поканата за събитието към младия изпълнител е отправена от организаторите So Fresh Еntertainment. Във феста ще вземе участие и бащата на G, първият солов рап изпълнител в България Ice, който е известен повече като г-н Байрактарски покрай работата си  в най-голямата югозападна медия Топ Преса. Очаква се Ice да изпее легендарната песен „Ден След Ден“ от 1995 год. Гого или G, ще изпее „ЕжедневиЕ“ първата песен на баща си от 1990 год.

 

Fest-640x360

18 януари 2018 г.

Elysium Club Blagoevgrad

С медийната подкрепа Топ Преса & Благоевградска ВЕСТ

Comments

comments

About Радост Василева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

xf9139627d49a687693ce4757dbe18044_L.jpg.pagespeed.ic.rgAUw4sPR5

Великденски концерт в Разлог

Великден е най-големият християнски празник. Той възвеличава Божия син Иисус Христос и неговото възкресение. На ...