Програма „Съботен театър” пренася деца и родители в магичния свят на ЛЕТЯЩАТА ПРИНЦЕСА

DTB-Letiashtata-Vinil-240x271-preview

Тази събота (9 ноемвриот 11:00 часа Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград представя детския спектакъл „Летящата принцеса” по Джордж Макдоналд.

Деца и родители ще се потопят в магичния свят на Летящата принцеса Росарио. В образа – обречена постоянно да лети, вместо да стъпва по земята, се превъплащава актрисата Гергана Цакова, която е в истински полет до финала на представлението.

Уникалните сценография и костюми, песните, които се изпълняват на живо, бързо докосват децата и с лекота предават важните послания в спектакъла.

Както във всяка приказка с принцеса, и в тази имапринц, а ролята се изпълнява от актьора Игор Дамянов. Той се влюбва от пръв поглед, като очаква любовта му да е споделена. Принцесата обаче е способна да изпитва чувства единствено във водата, а извън нея е студена и груба.

Проектът се реализира с подкрепата на Община Благоевград.

Билети на касата на театъра.

Работно време:

от понеделник до петък

10:00 ч. – 14:00 ч.

15:00 ч. – 19:00 ч.

2019.09.17_FL.PR. 1 (1 of 1)

Comments

comments

About Велислава Апостолова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

Коледен_Афиш (1)

Община Сандански с богата празнична програма през месец декември

В навечерието на най-хубавите коледно-новогодишни празници, община Сандански, грейнала в празнична украса, отваря път на ...