Палеж в гараж на общински съветник от Борован

2112018051

В селото подозират и сплашване, свързано с важно гласуване

Запалиха гаража на общински съветник в село Борован. Потърпевшият е избран с листата на „БСП за България“, които обвързват инцидента с изборните резултати.

В Борован подозират и сплашване, свързано с важно гласуване в Общинския съвет днес.

„Чухме, че се тропа, излязохме с брат ми, угасихме и изкарахме колата. Сигурно е свързано с изборите, едва ли е свързано с нещо друго… Дали да ме сплашат, дали имат някаква друга цел“, казва потърпевшият – Пламен Петров.

Майка му Веселина Василева, посочва, че децата спят в близост до подпаления гараж.

„Просто е невъзможно така да се живее, под страх и под напрежение, заради едно съветничество“, казва още жената.

„Той е бил заплашван или да не присъства на сесията или да гласува за определен кандидат след което е последвал палеж на негов недвижим имот. В момента е впрегнат всичкия репресивен апарат включително и криминален за да се мачкат всички неудобни на властта“, твърди Иван Иванов от БСП.

Според вътрешния министър Младен Маринов, през цялата изборна кампания е имало подобни случаи и с хора на ВМРО и на други партии. „Всеки един акт го разследваме обективно“, отбеляза министърът по време на парламентарния контрол.

Източник: БТВ

Comments

comments

About Велислава Апостолова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

БГНЕС

Волтова дъга порази дете в Казанлък

Дете пострада, след като се качи на стълб с високо напрежение в квартал „Кармен“ в Казанлък. ...