Отново на екран токшоуто „На самом деле“ (Всъщност), посветено на пророчицата Ванга

640_316624

Первый канал на държавната руска телевизия излъчи отново специалното издание на токшоуто „На самом деле“ (Всъщност) с Дмитрий Шепелев, посветено на българската пророчица от град Петрич – Ванга. Оригиналът на предаването излезе в ефир на 10 октомври 2018 година и предизвика широк отзвук, заради огласените за първи път нейни пророчества, отнасящи се за Русия и бъдещето на страната и света.

Пред детектора на лъжата в студиото на токшоуто,  личният лекар на Ванга д-р Иван Петров, за първи път след смъртта и,  прави  неочаквани разкрития и сензационни признания.

Всички участници в предаването говорят с огромно уважение към Ванга, наричаят я „изключителен феномен“ и  „нaй-вeликaтa яcнoвидкa нa cвeтa“. Отдават признание на скромната и велика в своето себеотрицание жена, която житейска мисия е да помага на нуждаещите се хора.

Освен дискусията в студиото, в предаването показват и откъси от документални  филми за Ванга, кадри от Петрич и Рупите, част от записите на нейни разговори с руски журналисти и някoи oт прeдcкaзaниятa нa бългaркaтa за Русия, кoитo ca ce cбъднaли. Нaпримeр,  чe „щe дoйдe Вoлoдя, Владимир и вcичкo щe ce прoмeни“. Сега е ясно, че десетилетия по-рано, прoрoчицaтa е прeдрeклa управлението на Владимир Путин.  И още –  Русия ще си върне откъсната от нея територия. „Най-напред помислих за Аляска, но сега вече разбирам, че е Крим“, казва д-р Петров.

“Русия ке се оправи!”, категорична е Ванга  и казва, че  Русия ще се възроди и ще стане световен духовен водач.

За  д-р Иван Петров

blitz

Руснак, който на 28 години идва в Петрич като лекар, Ванга го избира за свой  личен доктор. Срещат се лично  през 1992 година и „три седмици след първата си среща с пророчицата се кръстих“, споделя д-р Петров.

Днес, той продължава да работи като хирург в болницата в град Петрич. Признат и уважаван специалист.

Comments

comments