Нинова: Репресират ни, Борисов обеща проверка

ninova-i-borisov

„Репресиите срещу наши кандидати, участвали в местния вот, продължават и след изборите“. Това съобщи на брифинг след пленарното заседание в парламента председателят на БСП Корнелия Нинова. „Поголовно наши кандидати биват заплашвани с уволнения, други са директно уволнявани, а трети са проверявани“, оплака се Нинова. „В момента нещата се правят така, че хората да нямат начин да се защитят“, допълни лидерът на социалистите. „Само за няколко дни застъпници в Благоевград получиха предупреждение за уволнение от работа. В Община Дупница наш служител на ВиК също е заплашен“, заяви Нинова.

„Днес разбрах, че Корнелия Нинова е казала, че има репресирани след изборите в Благоевград и в Пазарджик. Искам и я моля да ми ги прати тези хора. Ако се окаже, че е вярно. Във вторник аз лично ще им се извиня и този, който си го е позволи, ще види реакцията“, каза в отговор премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на националната работна среща на партията.

Comments

comments

About Наталия Петрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

Flaer Bal 1 (1)

„Коледен бал“ в кукления театър в Благоевград

ЗАПОВЯДАЙТЕ В САЛОНА НА КУКЛЕНИЯ ТЕАТЪР НА 14.12.2019г. И 21.12.2019г. ОТ 11:00 ч.  , ЗА УЧАСТВАТЕ ...