„Martenicite.bg“: Най-новият сайт за мартеници на едро от Югозапада с атрактивни празнични промоции

1

Най-новият сайт за търговия с мартеници на едро – „Martenicite.bg“ вече радва своите клиенти с нови, атрактивни промоции.

fddd

Сайтът, собственост на преприемачи от село Горна Брезница, община Кресна, предколедно заложи на минимални стойности за поръчка на едро. Едва 20 лв. е минималната сума за поръчка, което прави уникалните ръчноизработени модели достъпни за всеки джоб.

В работилницата за мартенички участие вземат много жени, които влагат труда и любовта си не само в изработката на мартеници, а и в популяризирането името на село Брезница – райско кътче в Югозапада. Скътано в Малешевската планина, селото крие изключителни таланти в изработването на прастария български символ – мартеницата, и съхраняването на традициите, стари колкото България.

IMG_9274

vfvf

Благодарение на достъпните цени на всички модели и конкурентното съотношение качество – цена за всяка мартеница, сайтът се разраства с изключителни темпове и дори вече набира персонал за работа на техни обекти, където всеки ще има възможност да работи за процент от изкарания оборот, без да се налага да губи време в организационни дейности като намиране на място, издаване на разрешително, пренасяне на продукти и стелажи – тези отговорности изцяло се поемат от фирмата. Тази година „Martenicite.bg“ залагат на продажба в София, а работата е около 5 дни между 26 – ти февруари и 2 – ри Март, което е и най-ползотворното време за продажба на същите.

„Martenicite.bg“ е онлайн магазин за мартенички, а зад името гордо стои една от най-успешните фирми за производство и пласмент на български мартеници, изработени в етно стил и изцяло от български материали.

Вече 13 години фирмата съхранява традициите, стари колкото България. Създадени от спонтанно родила се идея, днес „Martenicite.bg“ са етикет за качество, индивидуалност, креативност, подход и уважение при съвместна работа с бизнес партньори и клиенти.

Сайтът е ориентиран към търговия на едро и предлага конкурентен асортимент от мартеници за закичване, мартеници гривни, сувенири, свързани с Баба Марта, както и материали за изработката им, които имат за цел да позволят на производителите да развихрят въображението си така, както се случва и в „Martenicite.bg“. Екипът, който целогодишно се грижи асортиментът от продукти да е наличен по всяко време в най – натоварения период от годината за всеки производител на мартеници, го прави с много внимание към детайлите, уважение към традициите и любов към българщината.

IMG_9257

Затова и он-лайн магазинът предлага множество различни видове, продукт на екипната работа на семейството на „Martenicite.bg“. Освен пъстрата палитра от бяло и червено, която обагря името на фирмата, екипът се грижи и тя да бъде максимално достъпна за всички потребители. Затова отстъпките в сайта са не инфарктни, а ежегодни и за разлика от редовната практика при подобен тип дейности, те не са обвързани само с количеството закупени продукти, а и с времето, което остава от момента на поръчката до първи март. Което значи, че колкото по – навременно се направи тя, толкова по-удовлетворяваща отстъпка получават клиентите.

2

Comments

comments