/ВИДЕО/ Изведоха с белезници шефа на КАТ Данаил Стоицов, арестувани са още четирима

Изведоха с белезници шефа на КАТ-Благоевград Данаил Стоицов преди минути, арестуваха още собственикът на пункт за регистрации и застраховки Бойко Шарков, две служителки на КАТ и бившия полицай Никола Доганджийски.

По неофициална информация, разследването е текло от месеци  по сигнал, свързан с Шарков. Служителите на КАТ и останалите в схемата, попадат в полезрението на разследващите на по-късен етап, според източници, чиято информация все още не е потвърдена.

В медиите изтече информация, че е имало сигнал от журналисти, който е предизвикал акцията. Самият Стоицов при извеждането си, отрече акцията да е свързана с подобен сигнал. „Нищо подобно!“, каза шефът на КАТ, на реплика от репортер.

Спецченгетата от ДАНС и икономическа полиция щурмуваха къщата на единия от заподозрените за участие в схемата „Бързи номера“ Бойко Ш., който, има пункт за регистрация и застраховки пред сградата на КАТ, в Благоевград. Във въпросния пункт работи и съпругата на началника на КАТ Д. Стоицов.

Пред къщата на Бойко Ш. има полиция, около 5-има полицаи, влязоха вътре и търсят документи и улики, за участието в ОПГ по схемата „Бързи номера“

Comments

comments