Кандидатът за кмет Иван Кадев: Банско е нашият дом, нашето минало и бъдеще, Банско е нашата България!

71657314_2316758308637787_2877654029922467840_n

Кандидатът за кмет на община Банско Иван Кадев откри официално предизборната си кампания. Жители на Банско, Добринище и селата Места, Филипово, Кремен, Обидим, Осеново и Гостун изпълниха до краен предел голямата зала на читалището в Банско, за да видят, чуят и подкрепят кандидатите за кмет и общински съветници.

IMG_5824

Иван Кадев е издигнат за кандидат кмет на община Банско от Инициативен комитет и е подкрепен от БСП,  Сдружение „Бъдеще за община Банско“, ВОЛЯ, ДБГ, ДСБ, НДСВ, Демократична България.

Реших да се кандидатирам като независим за кмет на Община Банско, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от всички политически сили извън управляващите и от името на всички независими хора в нашата община“, обясни Иван Кадев пред аудиторията. „Размишлявах дълго, защото да поемеш такава отговорност не е лесно. Аз цял живот съм бил човек на думата и отговорността и не мога да поема кауза, ако не вярвам в нея. А в Банско трябва да вярваш!“, каза още Иван Кадев и подчерта:

Знаем какво е направено. Знаем как не трябва да се управлява. Знаем и какво искаме да постигнем. Задачата ни през предстоящия управленски мандат няма да е лесна, защото първото, което трябва да направим, е да убедим цялата държава, че Банско не е повече синоним на корупция и рекет“.

Кандидатите за общински съветници, Иван Кадев определи като отбор от млади, умни и можещи хора, които имат една цел – бъдещето на Банско.

72197251_2421373171455848_8567751425218576384_n

Ето и  основните приоритети в управленската програма, която  бе представена  пред избирателите:

–         Ще продължаваме да развиваме Банско като зелен, чист и красив град, но ще стигнем и до най – крайните квартали със семпла и функционална инфраструктура. Няма да подминем в работата си нито едно от селищата в общината. Няма да допуснем днес да се полага нов асфалт, а утре да се копае.

–         Отношението към промишлените зони няма да бъде като към второстепенни обекти, защото всъщност те са гръбнакът на малкия и среден бизнес тук. Ще ги поддържаме непрекъснато, а не само в последния предизборен месец. Ще помогнем продукцията на местните производители да има своето специализирано място за реализиране на местния пазар.

–         Редът и сигурността в общината ще бъдат наша И МОЯ приоритетна задача. Ще преразгледаме концепцията за “Синя зона”, като на първо място създадем организация и възможности за алтернативно паркиране. Ще обновим и поддържаме съществуващите спортни площадки и съоръжения и ще изградим нови за упражняване на масов спорт от нашите деца и младежи. Защото сме длъжници на младите!

–         Ще работим ръка за ръка за продължаване развитието на ски–зоната, защото усилията на всички, работещи в туристическия бранш, превърнаха Банско в Зимна столица на Балканите и продължават да ни правят известни в Европа и в света.

–         Ще продължим да утвърждаваме Община Банско като целогодишна туристическа дестинация. Ще преосмислим концепцията за провеждащите се фестивали и ще подадем ръка за развитието на нови туристически атракции и различни форми на туризъм. Ще помогнем идеите на представителите на туристическия бранш да намерят своята реализация

–         Ще даваме нашата подкрепа на всички образователни структури в общината, защото модерното ни европейско бъдеще може да бъде изградено единствено от просветени млади български граждани.

–         Изконните ценности – история, култура, духовност – ще бъдат доразвивани и винаги ще имат достойно място в нашата работа.

–       Ще развиваме екологично Банско. Екологията не е просто модерна, тя е задължителна, защото от нея зависи здравето на бъдещите поколения. И тук имаме да решим важни задачи: използването на топлоцентралата в Банско, газификацията на общината, разумното използване на водните ресурси.

–     Ще надграждаме съществуващите и ще създадем нови, съвременни социални услуги, защото хората в неравностойно положение са част от нас. Здравето и здравословният начин на живот на всички граждани ще бъдат наша всекидневна грижа.

–         Всички младежи ще заемат своето подобаващо място в управлението на общината.

–         И не на последно място: публичните средства ще бъдат изразходвани отговорно, законосъобразно и прозрачно. И оценката за прозрачност ще я давате вие, а не платените агенции.

IMG_5500

 „Аз съм български офицер, а не сарафин! Победата е наша, защото Бог и истината са на наша страна!“ убеден е  Иван Кадев и призова жителите на община Банско:

Скъпи приятели, кампанията ни вече е в разгара си. Чакат ни още няколко седмици усилия до избора и четири усилни години до втория мандат. Имайте търпение, горете от желание, вярвайте на хората около вас и бъдете готови да отстоявате нашите принципи в мирното време на съзиданието, което ни очаква. Защото Банско е нашият дом, нашето минало и бъдеще, Банско е нашата България!“

IMG_5497

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Comments

comments