IR Hair & Beauty Studio – оазис на красотата в Благоевград. Екип от специалисти се грижи за красотата на всяка жена

titiii (32 of 55)


Вече месец Благоевград има своя дом на красотата, защото отвори врати един от най-класните салони – IR Hair & Beauty Studio.
titiii (31 of 55)
Стилно обзаведено студио за красота, глези всички свои клиенти с разнообразни процедури. Топ стилистът Илиана Велинова, даде своя незаменим принос за красотата и здравето на косата на стотици хора от региона, тя създаде и един незаменим екип, който ежедневно работи за развитието на Beauty бизнеса в Благоевград.
titiii (26 of 55)
Студиото е резултат на съвместната и работа с маникюристката Росица Стойчева, която е и съдружник. На адреса на салона на ул. „Даме Груев“ 3 в Благоевград, Ви очакват още Рени Георгиева – фризьор, Красимира Чивиева- фризьор, Ели Лазарова-козметик и един от топ гримьорите в града, с блестящи умения – Камелия Цветкова, отскоро място в екипа намери и втората маникюристка Яна, с която екипа на Beauty студиото вече е пълен.
titiii (12 of 55)
Благоевградският коафьор Илиана Велинова и нейният екип са на разположение на всички свои клиенти и ги очакват в приятната обстановка на салона, изпълнена в топли пастелни цветове и безброй удобства с които да поглезят и най-капризните клиенти. В IR Hair & Beauty Studio ще можете да се консултирате за всичко , което ви интересува и ще можете на живо да видите как работи професионалният отбор на салона.
titiii (13 of 55)
Грижата за всеки един посетител е цялостна и според желанията на клиента. Процедурите, които се предлагат там обхващат широк периметър, а една от целите им те да се разширяват и усъвършенстват. Един екип от млади и амбициозни дами Ви кани в IR Hair & Beauty Studio, за да посветите малко време за себе си и да се почувствате обгрижени и щастливи в новия оазис на красотата в Благоевград.
Повече снимки от интериора на студиото може да видите ТУК.
titiii (8 of 55)

titiii (15 of 55)

Comments

comments