Ето какво вещаят звездите в днешния ден

 

dneven-horoskop-6-mart-eksplozivna-360

Хороскоп за 25.08.2019 г.

Овен

Ако се налага да свършите нещо важно, ще трябва да положите много повече усилия от обикновено и при това да направите някои компромиси. Ще трябва да сте поконцентрирани, внимателни и организирани.

Телец

Още един приятен ден, забавлявайте се, играйте, но внимавайте по пътищата, доста неразумно постъпвате. В края на краищата съобразявайте се, не сте единствените участници в движението.

 

Близнаци

Имате желание да направите много неща, само не си пилейте времето да обяснявате на околните намеренията си. Непременно прочетете пощата си, защото там може да ви чака наистина добра изненада.

 

Рак

Щадете силите си, не се изхвърляйте прекалено. Има много неща за вършене, но все пак неделята е ден, в който трябва да си позволите онова, което ви е на сърцето.

Лъв

Днес сърцето и умът ви ще са си разменили ролите и това наистина е много странно. Вие в какви ли не ситуации сте изпадали, че това ли ще ви стресне – разумно сърце и чувствителен ум. Всъщност това е идеалната комбинация, изпробвайте я.

Дева

Не бъдете твърде сериозни, малко повече усмивки ще стопят разстоянието между вас и околните. Не давайте ухо на клюките, има къде-къде по-интересни занимания, можете например да изхвърлите ненужните неща.

 

Везни

Отдали сте се на мечти, вместо да хванете бика за рогата. Май лятото започва да ви омръзва вече. Е, още няколко купона няма да са ви излишни. Вместо да мечтаете, хващайте телефона и събирайте приятели.

 

Скорпион

Днес е ден по-скоро романтичен, отколкото посветен на сериозни занимания. Припомнете си няколко забравени стиха, направете нещо мило за хората, които обичате, и ще се почувствате невероятно.

 

Стрелец

Днешният ден ще е като сбъдната молитва за вас. Ще се появяват точните хора, на точното място, в точното време, май Господ е доста по-добър логистик от всички, които сте срещали (всъщност той е най-добрият). Важното е, че ще се чувствате щастливи.

 

Козирог

Днес ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Починете си, защото ви очаква интензивна седмица.

 

Водолей

Ще се чувствате страхотно, влюбени и замечтани, никаква работа, просто всичко е по вашата специалност – да се наслаждавате на мига.

 

Риби

Малко ще се объркат плановете ви днес заради претенциите на близките ви. Не се
дразнете, а намерете конструктивно решение. Вие сте човекът, който може да оправи
нещата, дори да изглеждат безнадеждни.

 

Comments

comments