Дрога в Пиринско: Иззеха амфетамин и канабис в Петрич и Благоевград, заловиха млад мъж да шофира надрусан

дрогиран-шофьор

В хода на извършена, около 19:00 часа на 22.05.2018г. в гр.Петрич, проверка на С.Т./29г./ от гр.Петрич, у същия е намерено и иззето около 0,72 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 17:00 часа на 22.05.2018г. в гр.Благоевград, от полицейски служители на РУ-Благоевград, е извършена проверка на жилище, при която на покривно пространство са намерени засадени около 3 бр.тревисти растения, реагиращи положително на канабис. Теглото на растенията е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

От полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, около 14:50 часа на 22.05.2018г. на бул.“Васил Левски“ в гр.Благоевград, е извършена проверка на лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от Г.Я./28г./ от гр.Пазарджик. В хода на проверката, с техническо средство е установено, че същият е шофирал след употреба на наркотични вещества, а при проверка на автомобила е намерена и иззета около 10 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е бързо производство.

Comments

comments