Четири катастрофи в рамките на един час в Благоевградска област, има пострадали

линейкаа

Четири катастрофи в рамките на един час в Благоевградска област

Около 13:39 часа в района на село Брезница е станало ПТП между два леки автомобила. По първоначална информация леко е пострадал водачът на единия автомобил. Същият е транспортиран в МБАЛ-Гоце Делчев за уточняване на състоянието и оказване на медицинска помощ. Движението в района е нормално.

Около 14:03 часа след село Места в посока град Гоце Делчев е станало ПТП между три леки автомобила. По първоначална информация леко са пострадали трима души, които са транспортирани в МБАЛ-Гоце Делчев за уточняване на състоянието и оказване на медицинска помощ. Движението в района се осъществява в едното пътно платно, като се регулира от намиращите се на място полицейски служители.

Около 14:16 часа на пътя между село Дъбница и село Сатовча е самокатастрофирал лек автомобил, който е излязъл извън пътното платно. В резултат на инцидента е пострадала водачката на автомобила. По първоначална информация пострадалата не е с тежки наранявания.

Около 14:45 часа в района на отбивката за село Елешница след град Добринище, лек автомобил е самокатастрофирал, като се е блъснал в мантинела. По първоначална информация водачката на автомобила е леко пострадала. Движението в района е нормално.

Comments

comments