Бившият футболист Методи Стойнев – кандидат за кмет на СДС в Симитли

51ddd6f178d9be2234ab6ad8f1cb8de1

Бившият футболист Методи Стойнев е кандидатът за кмет на СДС в Симитли, съобщи вестник „Струма“.

Кандидатурата му бе представена днес от председателя на синята партия Здравко Ушатов, който обяви:

„Методи Стойнев има успешна професионална биография, прагматичен човек е, със спортен хъс. Бил е футболист на “Пирин” /Бл/, “Велбъжд” /Кн/ и “Локомотив” /Пд/, шампион на България и трикратен шампион на “Септември” /Сим/. Бил е изпълнителен директор на “Септември” /Сим/ и “Локомотив” /Пд./, в момента развива частен бизнес. Решихме да го представим днес , когато честваме 50-годишнина от обявяването на Симитли за град и вярваме в успеха му.“

Това е първата кандидатура на СДС в Югозападна България, каза от своя страна дупничанинът Костадин Костадинов, който е член на НИС на СДС и отговорник за Югозападна България.

Методи Стойнев е пример за младите хора, човек от село Полето,който с характер и труд е постигнал много, шампионът в спорта е и шампион в живота. Не търсим сензация с тази кандидатура, а ще участваме в надпреварата и нека по-добрият да победи. Призоваваме ГЕРБ да ни подкрепи.

Методи Стойнев бе лаконичен: „Аз не обичам да говоря , повече съм по делата. Ще направя всичко възможно да оправдая доверието и да спечеля изборите.“

СДС ще има кандидати за кметове в Кресна, Кюстендил и Бобошево, и ще участва в коалиции в Банско, Гоце Делчев и собствени листи за съветници в Пиринско.

 

 

 

 

 

Comments

comments