„Adde fun&dinner“ организира Коледно парти за всички деца. Дядо Коледа ще раздава подаръци на 23 декември в детския кът на заведението

Собствениците на „Adde fun&dinner“ в Благоевград организират Коледно парти за всички деца, те са подготвили страхотна програма с която да изненадат децата Ви.

На 23 декември от 17:30 часа в детският кът на заведението ще дойде и самият Дядо Коледа, а на вас остава единствено да присъствате!

Ето и поканата, която домакините отправят към всички свои клиенти:

„Скъпи приятели и клиенти на „Adde fun&dinner“, наближава края на още една добра година , през която се трудихме заедно и постигнахме много. Идва време за празненства, идва време за традиционното Коледно парти на „Adde fun&dinner“!

Каним всички наши приятели и клиенти, да доведат своите деца, на 23 декември 2016 г (петък) от 17:30 часа при нас за най-забавното детското коледно парти.
При нас ще гостува Пипи дългото чорапче, която е подготвила много изненади и игри за малките. Ще дойде разбира се и добрият, белобрад старец – Дядо Коледа, който ще раздаде подаръци на всички, а нашият фотограф ще запечата всеки миг от партито.

Заповядайте!“

Comments

comments