25 емблематични песни на сцената на „Пирин Фолк“ 2017

Afish_PirinFolk2017

По повод юбилейното XXV-то издание на престижния фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство „Пирин Фолк“ на сцената в Летния театър в гр. Сандански ще прозвучат 25 емблематични песни от историята на форума. Всички те са били отличени с награди или са останали в сърцата на ценителите на македонската песен и се слушат и до днес.
На 25 август за пръв път ще се проведе „Детски Пирин Фолк“ – конкурс за изпълнителско изкуство. Гост-изпълнители със свои изпълнения ще бъдат Володя Стоянов – Воеводата, Радостина Паньова, Васко Лазаров, Алисия, Илиян Михов-Баровеца, Лили Цветкова.
В конкурсната вечер на 26 август на сцената ще се завърнат Сашка Васева, Георги Гоцев, Боби Бакалов, Гуна Иванова, Иван Гоцев.
На Гала-вечерта своите емблематични песни ще изпълнят Севдалина и Валентин Спасови, Илия Луков, Румяна Попова, Лия, Цветелина, Благица Павловска.
Покана организаторите от Фен Фолк ТВ са отправили и към Йорданка Варджийска и Райко Кирилов, но поради техни лични ангажименти няма да могат да участват. Покана са получили още Иван Дяков, Райна и Константин, не те също няма да се явят като гости на юбилейното XXV-то издание.
Началото на всяка от фестивалните вечери е 20,30 ч. Билети може да се закупят в eventim.bg и партньорската им мрежа, а в Сандански и в Туристически информационен център.

Comments

comments