10 срещи, които проведе тази седмица Бойко Борисов, за да спре кофти неща

zx860y484_3936101

Сатиричният сайт „Не!Новините“ коментира срещата при премиера Бойко Борисов на главния прокурор Сотир Цацаров, заместника му Иван Гешев, министъра на вътрешните работи Младен Маринов, президента на футболния съюз Борислав Михайлов и ръководителите на трите най-големи футболни клуба – Георги Домусчиев („Лудогорец“), Гриша Ганчев („ЦСКА-София“) и Васил Божков („Левски“). На нея футболните шефове изразиха възхита от управляващите и обещаха новото първенство да бъде честно и без скандали.

 

Успешен формат при премиера, в който той, главният прокурор, специалният прокурор, вътрешният министър, Боби Михайлов, Божков, Ганчев и по-скучният Домусчиев се разбраха да спасят футбола ни, ще прерасне в нещо по-мащабно.

 

След като се разбраха „да ни са купуват мачове, да ни са купуват съдии, да ни са“ правят компромиси с качеството на футбола,

 

ето какви срещи и с каква цел предстоят:

 

1. Среща с кметовете да обещаят вече да не отклоняват пари по програми със свързани с етървите им фирми.

 

2. Среща с мъжете, за да се разберат повече да не си пребиват жените.

 

3. Среща с представители на медиите, за да обещаят, че ще се спре със слугинажа, автоцензурата и поръчковите фалшиви новини.

 

4. Среща с касиерките в магазините, за да се разберат повече да не пуфтят, ако някой няма дребни.

 

5. Среща с бегемамите, за да се разберат да не вярват на всяка щуротия в интернет и да вземат да си ваксинират децата.

 

6. Среща с батките по морето, дето събират пари за достъп до плажове, за да обещаят най-после да почнат работа на трудов договор

 

7. Среща с внуците в България. За да обещаят да се хранят хубаво и стига с тия боклуци, баби, ела ми на гости да хапнеш пръжка.

 

8. Среща с духовници. Да се разберат, че децата не са секси.

 

9. Среща с Пеевски. За да се разберат всичко да е все така кристално и чисто, както е досега.

 

10. Среща помежду си, в която Борисов, Цацаров и тия двамата другите просто за цвят да се разберат България да вдигне малко нивото.

Comments

comments