Боклуци в центъра на Разлог. Купища несъбрани отпадъци заляха центъра на планинското градче

20841752_10203869901505748_2831436434709267684_n

Жители на Разло, възмутено коментираха във фейсбук групата „Да думаме на разложчи, фногооооо!“ неприятната гледка, на която са станали свидетели в понеделник сутринта.

На центъра на града се вижда огромна купчина боклук, който по необясними причини не е събран от фирмата отговорна за тази дейност. През лятото, когато температурите са високи се създава реална опасност от разнасяне на зарази, когато подобни отпадъци не биват почистени на време.

Необяснимо е за хората, защо общинска администрация не взима навременни мерки за това, при положение, че сградата на общината е на метри от импровизираното сметище и няма как, то да е останало незабелязано от служителите. „Кмета да не е почнал да живее в Банско и да си мисли че всичко е перфектно в Разлог, никой за нищо не се помръдва в тая община.“, коментира с ирония жител на града.

Ние също се питаме, защо кмета Красимир Герчев не взема мерки, при положение, че има общинска фирма която е отговорна за почистването на Разлог. Защо се допуска гражданите и гостите на града да стават свидетели на подобни гледки? Не се ли притеснява от заплахите, които създава подобно струпване на отпадъци?

Comments

comments