Трима младежи бяха намушкани пред дискотека в Благоевград

линейка с

Трима младежи бяха наръгани с нож на излизане от дискотека в Благоевград. Инцидентът е станал рано тази сутрин, около 05.50 часа, на ул. „Александър Стамболийски”. Сигнал е подаден от Центъра за спешна медицинска помощ, където пострадалите са постъпили за окозване на помощ.

Пристигналите полицейски служители установили, че в резултат на физическа саморазправа между няколко лица са пострадали 25-годишен мъж от село Скрът, 21-годишен мъж от Велинград и 22-годишен мъж от Луковит. Двама от пострадалите са с прободни рани в областта на корема, а един с прободна рана в областта на крака.

Лицата са настанени за лечение в МБАЛ-Благоевград, като по първоначална информация няма опасност за живота им.

Работата по установяване на участниците в инцидента и причините за него продължава.

По неофициална информация пострадалите са били част от приятелска компания, състояща се от 8 момичета и момчета, която е вървяла към стоянката на такситата в близост до Младежкия дом в Благоевград, съобщава БГНЕС. Младежите са били нападнати от трима нападатели, като само един от тях е нанасял ударите с нож. Таксиметров шофьор е познавал нападателя и е дал името и адреса му на полицаите.

 

Comments

comments

About Мариета Димитрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

EP-037864A_GABRIEL_portraits

Мария Габриел: Жените в технологиите са тема с приоритет

Жените в технологиите са тема, на която отдавам приоритетно значение. Това написа българският еврокомисар по ...