Емоционално изказване на Злата Ризова към ОбС-Благоевград. Наказание ли е получила на последната сесия, с отхвърляне на ПУП

 

Общинската съветничка от ОбС-Благоевград Злата Ризова, поиска думата на днешната редовна сесия, за да се обърне към останалите членове на местния парламент.

Емоционалното изказване е породено от отказа, на голяма част от съветниците на декемврийската сесия, да одобрят ПУП, за парцеларен план, чийто съсобственици са родителите на Ризова.

Действието им, тя отдаде на наказание, което и налагат, заради поредица изказвания, които критикуват администрацията и кмета.

Остра и емоционална беше в думите си, които вероятно засегнаха доста хора. Ризова обясни, че това е резултат от това, че наказанието, наложено и от колегите, засяга семейството и, както и хора, които тя не познава и не биха могли да носят отговорност за действията и като съветник.

Още в началото на сесията, тя даде индикация, че не е съгласна със случващото се в града като цяло. “  Газим в кал, под музикален съпровод и цветни чадъри!“, описа ситуацията Злата Ризова.

 

Comments

comments

About Мариета Димитрова

Мариета Димитрова е главен редактор и собственик на информационна агенция Blagoevgrad News, работи и като репортер-кореспондент на "Господари на ефира". Бивш автор и водещ на сутрешно предаване по Регионална телевизия Око. Член на Асоциацията на европейските журналисти – България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

28167280_565796567116074_4630035927266145538_n

Пожарникари спасиха паднала в река патица

На достойна за уважение постъпка станаха свидетели санданчани днес. Полицаите от Районна служба „Пожарна безопасност ...