Футболистите на Пирин- Разлог започнаха подготовка за пролетния полусезон

pirinrazlog

Футболистите на Пирин- Разлог започнаха подготовка за пролетния дял на шампионата в Югозападната трета лига. Христо Джоджов изведе за първа тренировка тази година на стадиона в Разлог 24-ма футболисти, като заниманието бе открито с водосвет за здраве и успехи.

Новата година тимът стартира с две нови попълнения- Кръстьо Пишев от Пирин Гоце Делчев и Красимир Шапкарев от Беласица Петрич. Очакват се още двама футболисти да сложат сините екипи до края на седмицата. След напускането на основни играчи в края на 2017-та година,  старши треньорът Христо Джоджов има намерение да запълни състава с конкуренти кадри и отборът да стане фактор в групата. От тима си тръгнаха французина Бери Бартоломеу, Жил Лаусън, Мартин Газиев, Божидар Божилов, Йордан Йовчев, Кирил Вълов и вратарят Радостин Урдарски.

трен

Своята първа тренировка футболистите направиха на снежен терен и започнаха подготовка за предстоящите 7 контроли през зимната пауза. На 27 януари отборът ще се изправи срещу юношите до 19 години на ЦСКА София.

Контроли:

27.01.  Пирин – ЦСКА София  до 19 – години

31.01. Пирин Разлог – Пирин Гоце Делчев

3.02.  Пирин – Банско

7.02.  Пирин – Лудогорец 19

10.02. Пирин – Септември Симитли

14.02. Пирин – Вихрен

17.02. Пирин – ФК Кюстендил

Comments

comments