Столичен лекар преглежда чрез термовизия в Симитли и Крупник

6d5bf4e07eae718f41e887df8cb394f7_XL

</a

Независимо дали сте мъж или жена, профилактиката на онкологичните заболявания е част от отговорната грижа за оптимално здраве. Чували ли сте за съвременния метод за диагностика и превенция, наречен термовизия (термография)? Екипът на доктор Васил Маринов уверен в неговата надеждност ще преглежда пациенти в Симитли и Крупник.

На 6-ти и 7-ми юли прегледи ще бъдат извършвани в град Симитли, сградата на пансиона от 09:00 до 18:00 часа, а в село Крупник на 8-ми и 9-ти юли от 08:30 до 17:00 часа. Освен за безопасна и ефективна профилактика за рак на гърдата и рак на простатата, това изследване е много важно за ранното диагностициране на над 150 заболявания в областта на мамологията, ендокринологията, онкологията, гинекологията, урологията, гастроентерологията, при костно-ставни заболявания, съдови заболявания и др.

Дори и да нямате сериозни оплаквания, този вид диагностичен преглед визуализира евентуални бъдещи усложнения, като специалистът, който извършва прегледа ще ви насочи и към допълнителни прегледи при нужда. Чрез термовизията се откриват всички отклонения от нормалните температурни стойности на тялото, което сигнализира за нарушения в оптималното здравословно състояние на човек, дори още преди развитието на заболяването.Термограмите осигуряват надеждна и точна информация за прогноза, диагноза и лечение, като отчитат съдовите промени в различни органи, откривайки възпаления, асиметрии и проблеми с кръвния поток. Голяма част от заболяванията на нашето съвремие могат да бъдат избегнати чрез ранната диагностика..

За този вид диагностициране не се изисква предварителна подготовка. Цената за цялостен преглед е 80.00 лв., но в Симитли и Крупник прегледът ще бъде с 50% отстъпка. Пациентите от община Симитли ще могат да се изследват на преференциалната цена от 40 лева. Резултати от прeгледите ще бъдат интерпретирани на момента от специалиста, д-р Васил Маринов. Направете термографията неизменна част от вашата и на вашето семейство профилактика за здраве, за да бъдете една крачка преди всички заболявания и здравословни неразположения.

Прегледите се осъществяват след предварително записване на час. Записвания за Симитли на телефон: 0888 25 14 48 , а за село Крупник на телефон: 0884 111 335

Comments

comments