СИТИ КЕШ отчете над 800 активни клиенти в югозападния регион

От средата на месец септември 2016г. СИТИ КЕШ отчете над 800 активни клиенти в югозападния регион. Компанията вече разполага с представителни офиси в по-големите центрове като Сандански, Петрич, Разлог, Гоце Делчев, Якоруда, Дупница, Симитли и Самоков. А офисите на дружеството в Благоевград от средата на месец ноември вече са два.

Клиентите на СИТИ КЕШ се възползват от разнообразното портфолио продукти, гъвкавата политика и решения съобразени с индивидуалните им нужди и възможности. За да гарантира още по-доброто обслужване и да повиши достъпността на продуктите си, дружеството има разработена програма за развитие, предвиждаща разширяване на структурата, увеличаване на мрежата от кредитни консултанти и усъвършенстване на процедурите. До края на годината в регион югозапад предстои разкриването на офиси в градовете Бобов дол, Сатовча, Първомай, Ихтиман, Костенец и Костинброд.

СИТИ КЕШ се стреми да подпомогне колкото се може повече хора да реализират своите планове или да разрешат трудна ситуация. Повече информация за продуктите и услугите можете да получите в най-близкият до Вас офис на СИТИ КЕШ, на телефон 0700 46 000 или в интернет на адрес www.citycash.bg .

За търсещите допълнителна или постоянна заетост, се предлагат най- високите комисионни възнаграждения, млад и амбициозен екип, възможности за кариерно развитие. Всички свободни позиции може да видите на интернет страницата на дружеството www.citycash.bg .

15058577_10209537839394081_1913259798_n

Comments

comments