Радуканов: Доволен съм и от точката и от играта

Треньорът на Пирин Милен Радуканов изрази задоволство от спечелената точка срещу лидера Черно море в Благоевград и поздрави колегата си начело на варненци Георги Иванов – Гонзо за страхотната работа, която върши с „моряците“.

„Доволен съм от точката.Много съм доволен и от играта. Чисто тактически приехме играта н нашат аполовина през първото полувреме- Поздравления и на Гонзо. Събрал е добри играчи, отборът му играе добър футбол. Поздравявам и моите футболисти, които не се предадоха до края. През първото полувреме приехме играта в собственото поле тактически и затова привидно изглеждаше, че гостите владеят инициативата. След почивката взехме нещата в свои ръце и видяхте резултата“. Не съм доволен от съдийството по никакъв начин“, коментира Радуканов.

Капитанът на Пирин Благоевград Юлиан Попев остана недоволен от точката у дома срещу Черно море в двубоя от четвъртия кръг на Първа лига. Двубоят завърши 1:1, равенството донесе именно Попев с красив гол от воле в края на мача.

„Получи се хубаво попадение. Избитата от вратаря топка попадна в моята зона, аз бих и се получи гола. Не сме доволни от равенството, защото като изключим първите 20 минути, Пирин водеше мача и изпуснахме много положения. Трябва да започнем да побеждаваме най-сетне вкъщи, за да зарадваме феновете. Пирин ще отиде да се надиграва с отбора на Етър. Ще се постараем да победим, пък каквото стане“, коментира Попев.20638137_771399953031663_8404944463698937684_n

Comments

comments