Първи стъпки към доброто: Първа група „Лъвчета” от ДГ „ Синчец”- Благоевград, участваха в благотворителна инициатива

Благотворителна инициатива в подкрепа на НПО „Операция плюшено мече” бе прегърната от екипа  Детска градина „Синчец“ в Благоевград.
d11 – ва „б” група „Лъвчета” от ДГ „ Синчец” Благоевград, техните учителки Мая Цветкова и Йорданка Котева, родители и с подкрепата на директорката госпожа Пърличкова  се включиха в инициативата, с която да зарадват децата от Дома за медико- социални грижи за деца- Благоевград. В социалното заведение има  20 деца са от 0.3 м до 5г.
Закупени през кампанията са рингове, пана, флумастери и още подаръци, които децата от 1-ва група в детската градина, заедно опаковаха и дариха. Малчуганите под ръководството на своите учителки вложиха много труд и креативност, за да направят добро на други деца. 
d7
„Важно е децата да се учат на добродетели от малки, а това става не с думи а с дела.“, заявява педагогическия колектив на Детска градина „Синчец“. Педагозите търсят начин да научат децата от малки на важните неща в живота, да възпитат в тях любов и състрадание към другите.
С подобен подход и реално участие на мъниците в подобни инициативи, те от малки ще се научат да помагат на останалите, смятат учителките.
Инициативата се проведе се на 07.12.17 год.
d2 d3 d4 d5 d6

Comments

comments