Препълнени салони в Симитли в Европейската нощ на театрите

0280169c35eef9158abbd39ef2e09867_XL

Наслада за очите и сетивата за пореден път подариха актьорите на публиката на Симитли. Стотици зрители през целия ден не спираха да пълнят залата на читалището и с бурни аплодисменти да засвидетелстват любовта към театъра.

„Аладин и вълшебната лампа“ за пореден път препълни салона на читалището, като децата от театралната школа към читалище „Св.Климент Охридски“ с ръководител Бранимир Митов, дадоха всичко от себе си да покажат, че театъра и развитието му в Симитли никога няма да спре.
„Вариации по Чехов“ на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ и младите актьори на сцената представиха на аудиторията текстове с комични и сериозни моменти и представиха Чехов в една по различна светлина.

Уникалното представление ,,Ромео и Жулиета“ на театрална школа „Ер малък“ с нов прочит на режисьора Бранимир Митов изправи публиката на крака, а аплодисментите бяха неспирни. Ентусиазмът и невероятната актьорска игра на малките артисти, за пореден път доказаха, че всички награди на представлението са заслужени. И да, хората обичат Шекспир! След като гледате „Ромео и Жулиета“ на „Ер малък“ винаги ще искате да гледате отново и отново.

Комикът Николай Станоев беше гвоздея на вечерта, като както предполага и името НОЩ НА ТЕАТРИТЕ, до късно вечерта, той накара публиката да се смее и да изпълни вечерта си с удивителни емоции. С неговото #НИКИГОВОРИ за Музика, забавно Stand UP Comedy Show, той разплака от смях хората в препълнения салон с разкази за своя живот и много музикални произведения, които свързва с него.

Comments

comments