Конкурс по повод 55-годишнината на Национален парк „Пирин“

d764eb733052f038cbac27482c3b028c_XL

„През девет планини в десета” е темата на конкурса за фотография, рисунка и/или есе, организиран от Национален парк „Пирин” по случай честването на 55 – годишнината от създаването му през ноември 2017г. Конкурсът цели позитивно отношение към природата и нейното опазване.

Планината е онази магична фигура, която винаги е там някъде горе и мами въображението ни да се впуснем в едно приказно пътешествие, казват от парка. Връзката между човека и природата и стремежът ни да се съизмерим с нещо толкова голямо и величествено, е естествен избор на нашето вдъхновение за конкурса.

И ако и вие усещате тази връзка между себе си и природата, то НП -Пирин Ви кани на едно творческо предизвикателство. Нека покажем какво означава природата за нас хората, как я виждаме и какви сме ние когато сме там горе.

В надпреварата могат да участват всички желаещи без ограничение във възрастта.

Фотографиите, рисунките или есетата трябва да бъдат съобразени с темата и да показват природа на територията на Национален парк „Пирин”.

Всеки участник има право да изпрати три фотографии във формат JPG, три рисунки и едно есе.

Краен срок: фотографиите, рисунките или есетата трябва да бъдат изпращани до 15.10.2017г. След тази дата няма да се приемат фотографии, рисунки и есета.

Comments

comments