Пирин с кадрови проблеми за мача с Верея днес

Отборът на Пирин (Благоевград) приема днес Верея (Стара Загора) в среща от 10-ия кръг на Първа професионална лига. Домакините се надяват да зарадват феновете си с победа, особено след неочакваното равенство с Витоша (Бистрица) в миналия кръг. Гостите обаче също не идват като обречени на стадион „Христо Ботев“ и вярват, че имат сили да вземат нещо от този мач.

Пирин има доста кадрови проблеми преди срещата. Заради наказание ще отсъства Анди Рения. Александър Башлиев още лекува разтежение, получено преди седмица и също няма да бъде на разположение на Милен Радуканов. Ирландецут Конър Хендерсън също лекува травма, а ветеранът Антон Костадинов вероятно ще се наложи в трети пореден двубой да играе на обезболяващи инжекции.

В състава на Верея положението е малко по-добро, но и там имат своите проблеми. Участие в мача не могат да вземат наказаните Елиаш и Мунин. Старозагорци са разтърсвани и от финансови проблеми, които не са тайна за никого. Досега това не личеше да се отразява на представянето на тима, но нищо чудно на даден етап играчите да започнат да бойкотират и да не се раздават докрай на терена.

Очаква се Пирин да стартира мача с Макенджиев на вратата и Ничев, Сандев, Николов и Попев в отбрана. Костадинов и Паланков ще действат като дефанзивни халфове, а Суда ще бъде в ролята на плеймейкър. Благов и Кирилов ще започнат на крилата, а атаката ще води Костов.

В същото време Илиан Илиев вероятно ще противопостави Аргилашки под рамката и карето Илиев, Енчев, Слаев и Джемия пред него. Балд и Витанов ще са опорни халфове, а Фенуш и Андонов ще действат по крилата. Атаката ще води Домовчийски, който ще бъде подпомаган от Бенгюзов.20228291_765279413643717_6837666698567531187_n

Comments

comments