Пирин приема Лудогорец в последния мач за тази година

DSC_9400

 

Отборът на Пирин- Благоевград приема тима на Лудогорец- Разград в последен мач за тази година.

На редовна пресконференция на Пирин, треньорът на зелените- Милен Радуканов заяви, че в състава за срещата няма да попаднат Александър Башлиев, Анди Рения и Аймен Суда, заради наказание. По-младите попълнения ще имат възможност да се изявят на терена. Окончателата група за двубоя ще бъда решена след неделната тренировка на орлетата. След двубоя с Левски и неспортсментското съдийство, Радуканов заяви, че очаква адекватни решения по правилата в лицето на един от най-добрите рефери. Наставникът изказа наблюденията върху играта на Лудогорец за слабите им страни. Радуканов бе категороричен, че отборът на Пирин ще даде всичко от себе си, да се противопостави на шампиона на България през последните шест години.

На пресконференцията, треньорът даде оценка за изминалия полусезон като труден и с изпълнени минимални цели. Задълженията към клуба са изпълнени, като в нито един момент футболистите не се отказаха и показаха игра на ниво.

След двубоя футболистите излизат в почивка до 8 януари. До тогава се очаква да има и крайна сметка за състоянието и бъдещето на Пирин, като ръководството трябва да вземе решение до края на декември.

Зелените ще се изправят срещу Лудогорец в мач от 20 кръг на А група на 11 декември/понеделник/ в 17:30 часа на стадион „Христо Ботев“.

Comments

comments