Модерни плочки за банята

za-banqtaa

Изборът на плочки за банята ни и как да го направим? Наистина важен въпрос, особено когато правим ремонт на това помещение, толкова важно за нас. В крайна сметка, всеки иска да чувства в банята, топлина и комфорт извършвайки хигиенните и релаксиращите си процедури в безопасна и спокойна среда. Правилно подбраните плочки ще спомогнат за това.
Основните критерии когато правим избор на плочки за банята
Не забравяйте, че при купуването на облицовъчни материали трябва да имате няколко важни точки наум:
1. Трябва да изберете плочки с по-висока степен на устойчивост на износване.
2. Материалът, от който те са създадени трябва да има ниска степен влагопоглъщаемост.
3. За пода изберете плочки за баня с грапава повърхност, иначе увеличавате риска от подхлъзване многократно.
Дизайн и цвят на плочките за баня: Според вкуса и чувството за пропорция

Имайте предвид следните препоръки:
1. При плочките за банята орнаменти в червено, жълто или оранжево оцветяване се използват рядко. Те не подпомагат релаксацията, за разлика от синьото, бледо розовото и бежовото.
2. При дизайна се придържайте към чувство за мярка в си. Твърде ексцентричните модни стилове са за кратък период от време, така че дайте приоритет на класиката и други по успокояващи решения.
3. Плочките за баня с растителни и морски мотиви са винаги на мода. Също и такива наподобяващи естествени материали.
4. За да не ви е скучна банята, но и да не причинява дразнене с прекомерната си яркост може да изберете плочки с пеперуди или имитиращи естествени материал в сдържан цвят експериментирайки с необичайни методи за стайлинг.

Във всеки случай е необходимо да се облицова банята ви с такива плочки, че винаги да изпитвате силно желание да се отпуснете разкарвайки от главата си всички ежедневни проблеми наслаждавайки се на мир и спокойствие. С една дума да я превърнете в своето убежище далеч от стреса.

Comments

comments