Кой е най-подходящият парфюм за зодията стрелец?

Cacharel Amor Amor

В днешно време всяко нещо се разделя спрямо зодията, която сме. Какви дрехи да носим, какви цветове, какви книги да четем. Общо взето за каквото се сетите може да бъде определено спрямо астралния знак.

Питали ли сте се дали всяка зодия има подходящи ухания, прилежащи само за нея? Разбира се, че има. В днешната статията ще разгледаме кои са най-подходящите ухания за зодия стрелец.

Стрелецът спада към огнените елементи, а от това следва, че хората са целенасочени и активни. Представителите на зодия обичат да бъдат честни за това, което чувстват и мислят. Никога не прикриват действията си и правят всичко открито.

Обичат приключенията и новите преживявания, но също така са отговорни и винаги изпълняват задачите си.

Ще попитате защо ви казваме всичко това? За да разберем какъв аромат подхожда на зодията, трябва да определим какви хора са стрелците. Често парфюмите, които избираме са свързани с характера и това какви личности сме.

Стрелците трудно се влюбват, но когато го направят то е завинаги. Знаят как да поддържат огъня и как да накарат човека до тях да се почувства обичан.

Точно такъв е и аромата подходящ за един истински стрелец – чувствен, страстен и внушаващ. Трябва да е съставен от есенции, които събуждат желанието за приключения и нови преживявания. Парфюмът трябва да бъде силен, но с акцентираща миризма и ефектен, така че да привлича вниманието на околните.

 

1. Парфюми подходящи за жената стрелец

Подходящ и заинтригуващ избор е Chopard Wish. Този парфюм съчетава екзотични и нежни нотки на най-различни цветове. Освежава и събужда всяко сетиво в нас. Невероятният аромат е побран в красив флакон с форма на диамант.

Отличен избор е и Cacharel Amor Amor. Впечатляваща комбинация от нежни и изискани нотки, които превръщат аромата в оръжие на всяка дама. Любовта и романтиката е събрана в това малко шишенце. Богато ухание на цитрусови плодове, мускус и сандалово дърво. Невероятно аромат във всяко едно отношение.

Последното предложение за жените стрелец е Yves Saint Laurent Elle. Уникален парфюм, който излиза на пазара през 1961 година. Страстен, омагьосващ и бурен, точно какво е една жена стрелец. Това е аромат, който ще разкрие потенциала ви.

 

2. Парфюми подходящи за мъжа стрелец

Първото предложение е Rasasi Khaltat Al Oudh. Ориенталско ухание, идващо от красивия и бляскав Дубай. Очарователна смес от уханието на роза, сандалово дърво и кехлибар. Парфюмът е унисекс, така че винаги може да го споделите с вашата любима. Интерес аромат, който събужда всички сетива.

Един от най-добрите мъжки парфюми – Hugo Boss Boss Soul, перфектен парфюм за подарък на мъжа стрелец. Съчетава в себе си чувственост, елегантност и най-вече мъжественост. Всички емоции, които мъжът стрелец изпитва са събрани под формата на парфюм. Можем да се усетим този аромат, благодарение на най-различни есенции. Освен невероятен аромат, наблюдаваме красив, модерен и елегантен флакон, подхождащ на всеки мъж.

Последното предложение за мъжа стрелец е Dunhill Desire. Този парфюм съчетава стил, елегантност и свежо ухание, което ще усещате през целия ден. Богата комбинация от роза, лимон, ванилия пачули, кехлибар и ябълка. Перфектният избор за по-дейните и активни мъже. Ще усещате свежестта, където и да сте.

 

А вие как смятате? Това ли са перфектните аромати за стрелците

Comments

comments