Кои са BGPrognozi.Info?

ddd

 

Това е сайт, който е свързан с футболните прогнози и спортните залагания. В BGPrognozi.Info вие може да намерите много полезни статии за онлайн букмейкърите, как да си направите регистрация в даден букмейкър, какви бонуси се предлагат, в кой сайт за залагания са най-високите коефициенти и бонуси. http://bgprognozi.info основно е съсредоточен върху футболните прогнози като всеки ден в него ще откриете съвети за залагания на топ мачовете на деня. Разбира се екипът ни предлага и прогнози за други видове спортове, когато има събития с българско участие като например двубоите на Григор Димитров или мачове на националния отбор по волейбол. В основната част на сайта са прогнозите и няма как да не ги забележите на неговата начална страница. Всяка прогноза е с много детайлен анализ и се обосновава защо е избран дадения залог.

В BGPrognozi.Info има много раздели за кратки прогнози. Вие може да видите Топ залози за деня като цъкнете върху съответния раздел на началната страница. В него ще намерите топ 3 футболни залози за деня. Всеки ден може да преписвате мачовете от сайта, ако ви се струват добри за залагане. Като цяло избираме най-сигурните прогнози в тиража за деня, но често има и опции за залагания с над 2 коефициент. Вие може в таблицата за прогнози да видите от коя лига е срещата и по-бързо да заложите в спортните букмейкъри. Дори има директна връзка към сайт за залагания в нашата страница и с един клик може да заложите.

Екипът на BgProngozi.Info ще предостави и много прогнози за световното първенство по футбол 2018. Мондиал 2018 е най-значимото футболно събитие тази година и ние ще отделим специално внимание на него. Освен обоснованите прогнози за всяка среща от турнира, вие ще може да намерите в сайта ни подобен раздел като топ залози, само че той ще бъде концентриран изцяло върху прогнозите за световното първенство. Ние ще ви предоставим най-играните залози за всяка среща от световните финали в Русия, а също така може да прочетете и нашите обосновани прогнози, за да вземете най-добрия избор, когато правите залози на Мондиал 2018.

В сайта на BgPrognozi.Info има и игра с прогнози. В нея всички любители на футболните залагания могат да вземат участие. Играта е много интересна и има парични награди. Всеки месец вие може да спечелите големи суми в онлайн букмейкъра Ефбет, ако станете победител в тази игра или завършите в челото. В играта за прогнози може да залагате на всички мачове всеки ден като в началото имате баланс от 1000 точки и трябва да се стремите да го увеличите. Общите условия на играта може да прочетете в един от разделите, а също така може да се информирате и за наградите, като също така да видите какво е временното класиране.

На началната страница на BgPrognozi.Info има и раздел за класиране във футболните първенства. По този начин лесно може да проверите на кое място е вашият любим отбор, а също това класиране може да ви е от голяма полза и когато залагате, за да прецените какви са шансовете на дадените отбори и кой е в по-добра форма.

 

BGPrognozi.INFO

Comments

comments