„Кмете, проблем!“: Всички входове на кооперация в „Освобождение“ блокирани заради ремонт, майки не могат да приберат децата си вкъщи!

5IMG_9781

В рубриката „Кмете, проблем!“ публикуваме вашите сигнали, сигналите на нашите читатели с една цел – някой да обърне внимание на проблемите на гражданите.

Поредният такъв сигнал ни изпратиха живущите на улица ул. „Здраве“ 48 в квартал „Освобождение“. Ето какво ни написа една от благоевградчанките, живееща там:

„Здравейте, бих искала да сигнализирам за рубриката „Кмете, проблем“. От няколко дни прекарват ток на „улицата“, на която живеем ( ако може да се нарече улица, тъй като не е асфалтирана), което е прекрасно, тъй като живеем в 21 век. Всичко е така разкопано, без предварително да ни уведомят, че и двата входа на кооперацията са абсолютно блокирани. Не само, че няма как да приберем колите в гаража на кооперацията, но и трябва да прескачаме, за да излезем. Аз съм с две деца, съседката също. Нямам идея как се предполага, че мога да мина с бебешката количка. Прилагам снимки.“

Не само живущите на улицата, ние също недоумяваме защо и как се извършват ремонти, без живущите да са предупредени, че реално няма да могат да приберат децата си вкъщи. Надяваме се проблемът да се разреши бързо и качествено, а ако за ремонта е необходимо повече техническо време, то поне да се направи възможно прибирането на хората по домовете им.

4IMG_9782

3IMG_9783

1IMG_9785

Comments

comments