Занев: Даже и не знаех че това ми е мач № 100

Всъщност разбрах, че ще изиграя своя мач №100 за Амакр в руската Висша лига 10 минути преди началото на двубоя срещу Локомотив Москва от брошурата на домакините за него.

Това отговори националът Петър Занев на въпрос дали за футболистите има значение, когато играят някакъв юбилеен в кариерата си двубой.

Този в руската столица освен юбилеен се оказа и щастлив за капитана на Амкар. Гостите от Перм победиха с 1:0 Локомотив. Единственото попадение вкара още в 1-ата минута на срещата Михаил Гашенков.

„Много се радвам, че вече имам 100 мача за Амкар. Надявам се да стават още повече и в тях да има много победи. Заради травма отсъствах от терена близо 7 месеца, за съжаление. Искаше ми се да имам повече мачове за Амкар“, заяви Занев пред клубната пресслужба.

Левият защитник, който от миналия сезон е капитан на руския тим, е бил през цялото време на терена в 92 мача от руското първенство. като смяна е влизал само веднъж. В 100-те си срещи има 4 гола за Амкар. През лятото той подписа договор за още 3 сезона._sajt_banner_-_kopia

Comments

comments