Жестоко убийство на бизнесмена Даниел Божинов от Дупница потресе Пловдив

1501055549-20399473-1914672172118019-15243148-o

Пловдивски бизнесмен е бил разстрелян показно в центъра на Пловдив тази сутрин. Жертвата е собственик на фитнес център в града под тепетата.
Името на бизнесмена е Даниел Божилов, съобщава bTV. Той е от Дупница, но повече от десетилетие живее в Пловдив. Нападението е било извършено на метри от фитнес център в парк „Лаута“. По непотвърдена информация смъртоносен е бил изстрелът в гърдите на мъжа, който разхождал кучето си, допълват от телевизията.
Полицията изяснява обстоятелствата около извършено тежко криминално престъпление. По случая се провеждат интензивни полицейски действия под наблюдението на Окръжна прокуратура – Пловдив, съобщиха от органите на реда.
Около 9 часа сутринта е получен сигнал за смъртоносно прострелян мъж на алея в парк “Лаута” в Пловдив. В момента на местопроизшествието се извършва оглед от криминалисти на областната дирекция на МВР, районът е заграден. Образувано е досъдебно производство. Предприети са активни оперативни и издирвателни действия по изясняването на всички факти и обстоятелства около инцидента, както и самоличността на жертвата.
Това е поредния акт на насилие, извършен в рамките на няколко дни, но този път завършил с фатален край. Вчера трима нападатели пребиха водещия на сутрешния блок „Денят започва“ на БНТ Иво Никодимов. Само преди дни нотариусът Валентина Механджийска и нейната дъщеря бяха нападнати и пребити от неизвестни маскирани мъже посред бял ден в центъра на София.
сн. блиц

Comments

comments