Женската практика Мандала танц ще бъде представена на Фестивала „Здравей Здраве“ – Благоевград

5

 

Женската практика Мандала танц ще бъде представена на Фестивала „Здравей Здраве“ – Благоевград, който ще се проведе в края на месец април.  Ще  я представи Цветанка Бръндева, в събота, 28 април от 14:00 часа .

Ето какво ни разказва Цвети за себе си и за практиката Мандала танц:
„След 10 години работа за международни компании, рязко смених темпото и започнах да влагам енергия в ефективни начини за по-качествен начин на живот. За мен работата с хора винаги е била удоволствие. Вярвам, че радостта и удовлетворението в ежедневието идват от смелостта да бъдеш себе си и да обичаш себе си.
Женска практика Мандала или танц Мандала както е по-известна е сакрален храмов танц с древни корени. Благодарение на структурата му, той ни дава шанс да се вслушаме в себе си, да намерим подкрепа по пътя си, да изречем намерението си на глас и да танцуваме за неговото сбъдване по най-добрия начин за Нас.

В Мандала има специфични финни настройки с тялото, за да се подпомогне процеса на вътрешно центриране.
Това е твоята практика, ако:
– Искаш да почувсваш своята истина;
– Копнееш да си женсвена и енергична;
– Искаш да получиш безулсловна подкрепа от кръга;
– Имаш нужда от хармония и яснато;
Мандала танц е най-женската и красива практика, създадена от жени за жени. Това е процес на трансформиране и балансиране. Чрез танца жената не само се връща към своя център, но тя започва да изгражда света, в който иска да живее. Това е лечение на тялото и душата. Често в женското ни тяло се натрупват напрежение, болка свързана с комплекси, лоши преживявания, обиди. Танцът работи с тях. Жената става по-привлекателна, желана и се чувства щастлива.“

6 7

Comments

comments