Дневен хороскоп за 9 януари

Овен

Този вторник може да ви изненадат с промяна в плановете ви. Те могат да бъдат нарушени под натиска на външни, независещи от вас причини. Ако все пак желаете да ги осъществите ще ви се наложи да преодолявате сериозни препятствия, но не се плашете от тях.

Телец

Този вторник най-добре ще бъде да сте по-умерени и да се въздържате от всякаква проява на емоции. Освен това трябва да сте максимално съсредоточени в работата, където от вас се очаква повече.

Близнаци

През този ден е важно да си припомните, че някои отношения изискват определени жертви, но пък и носят определени изгоди. Преценете добре ползите и загубите, които бихте могли да понесете.

Рак

Посветете вторника на разговори и срещи с приятели. Те ще бъдат изключително мили към вас, както никога досега, но ще имате повече нужда от съветите им. Не ги отхвърляйте.

Лъв

През този ден ще искате да сте самостоятелен играч. За целта, обаче ще ви трябва подходящото време и място. Направете така, че да изразходите цялата си енергия.

Дева

Този вторник ще се появи голяма възможност да възстановите отдавна западнали отношения. Помислете добре и не бързайте да се отказвате от това дело. Понякога е добре човек да направи и крачка назад, ако е за добро.

Везни

Този вторник ще имате нужда преди всичко от наблюдателност. Успехът от дейността, която извършвате в момента зависи само и единствено от това. Спестете си коментарите и критиките.

Скорпион

През този е добре да сте мълчаливи. Мнението ви може да издаде много за вас, а сега това не е необходимо. Не разкривайте картите си. Ще дойде подходящо време и за това.

Стрелец

Денят ви обещава постижения, за които отдавна мечтаете. Сега е моментът да се възползвате от възможностите, които победата ви ще ви предостави. Не бъдете скромни.

Козирог

Днес може да се почувствате несигурни. Щом е така това е знак да не предприемате активни действия. Измислете някакво извинение или просто бъдете откровени.

Водолей

Днес някой може да се опита да ви вкара в рамките. Реагирайте спокойно и мъдро, без резки движения. Отсрещната страна ще разбере.

Риби

Действителността не е чак толкова лоша, колкото ви се струва. Бъдете сигурни в добрия изход на нещата и му помогнете с повече усмивки, увереност и оптимизъм.

Comments

comments