Дневен хороскоп за 20 февруари

хороскоп

Овен

През този ден не престъпвайте принципите си. Още в началото на деня с вас може да се свържат хора със съмнителна репутация. Предложението им може да е примамливо, но в никакъв случая не се подавайте на изкушението.

Телец

Близнаци

През този ден отдайте предпочитание на комуникацията с хора, които познавате от години и които никога не са се колебали да бъдат искрени с вас, дори с риск да ви кажат неща, които не ви харесват. Имате нужда от тази искреност.

Рак

Този вторник не бъдете горделиви, пък бъдете достатъчно категорични Поставете ясно исканията си. Няма какво да губите така или иначе, но не може да правите повече компромиси със желанията ви.

Лъв

През този ден освен професионализма ви към положителните ви черти нека бъде и самочувствието ви. Заслужавате най-доброто и нито грам по-малко. Стойте на висота.

Дева

Този вторник не си играйте с любовта и огъня ѝ. Ако нямате сериозни намерения най-добре се въздържайте от започването на интимна връзка. Бъдете честни със себе си и човека срещу вас.

Везни

Този вторник може да ви донесе приятна изненада в семейството. Бъдете търпеливи, за да научите всички подробности и да им се насладите изцяло.

Скорпион

Това е ден за големи, но добре обмислени покупки. Не се хвърляйте да притежавате нещо без да имате реална и обоснована нужда от него.

Стрелец

Този вторник ще ви предложи изпитание, което ще преодолеете с лекота, благодарение на късмета ви. Замислете се какво бихте правили при други обстоятелства.

Козирог

Този вторник ще бележи началото на нови успешен период в личните ви отношения. Борили сте се много и напълно заслужават щастието си, но не почивайте на стари лаври.

Водолей

Този вторник може да се завърне ваш страх. Анализирайте ситуацията и не се подавайте на стара тревожност. Напълно способни сте да продължите напред без нея.

Риби

Денят ще ви предложи нелек избор. Заложете на действие, от което няма да се срамувате след време и ще може да разкажете без притеснение. Бъдете сигурни в себе си.

Comments

comments