„Да, България!“ учреди местна структура в Благоевград

Радостин Юруков, Валерия Йорданина и Никола Тафров / от ляво на дясно/
Радостин Юруков, Валерия Йорданина и Никола Тафров / от ляво на дясно/

 

Политическа партия „ Да, България!“ създаде местна организация на партията в Благоевград. Членовете участвали в учредителното събрание са обсъдили възможностите за бъдещата си работа в новосъздадената структура. Всички са  обединени около необходимостта за увеличаване на нейния състав, както и за работа по най-важните направления на общественото и икономическо развитие на града, информират от местната партийна структура.

За нейн председател е избран Радостин Юруков, роден в Благоевград и завършил бакалавър  „Социология“, магистратура „Администрация на предприятията“. Юруков има сериозен опит в  полиграфията и  международния транспорт, а в момента развива частен бизнес. Новоизбраният председател е млад и изпълнен с желание за работа, готов за новото предизвикателство, тъй като до момента не е участвал в политически формати.

„Да, Дългария!“ отново залага на неопетнени, млади хора, които да следват и развиват целите и идеите на организацията.

За членове на Изпълнителния съвет на местната организация на партията  са избрани и Валерия Йорданина, родена в гр. Монтана, завършила „Международни отношения“, която в момента работи като  професионален коуч,  Никола Тафров, от Гоце Делчев, завършил  „Право“ и работещ като юрист.

Изпълнителният съвет и членовете на местната структура на “ Да, България!“, дават  заявка за сериозна работа, напълно съвпадаща с идеите и целите, които партията следва. Екипът, който ще работи на местно ниво, започва активни срещи със симпатизанти, което предполага и развитие на местната структура и такава на областно ниво .

 

 

 

Comments

comments