Гришо почва с французин в Париж

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще започне срещу представител на домакините участието си в турнира “Мастърс 1000” в Париж. Димитров, който е номер 6 в схемата, ще започне направо от втори кръг, като негов съперник ще бъде победителят в изцяло френския сблъсък между Ришар Гаске и Беноа Пер.

При успех в следващия кръг Димитров ще се изправи с някой измежду Диего Шварцман, Виктор Троицки или Джон Иснър. Потенциално на 1/4-финал българинът може да играе с Александър Зверев, а на полуфинал го чака евентуална нова среща с Рафаел Надал. Двубоите от основната схема започват в понеделник. Междувременно Григор Димитров потвърди участието си на турнира по тенис Garanti Koza Sofia Open през следващия сезон.

„Вече мога да потвърдя участието си на един от любимите ми турнири – Garanti Koza Sofia Open 2018. За мен ще бъде удоволствие да защитавам титлата си. Надявам се и Вие и аз да се заредим с много положителни емоции за да ни тръгне успешно новата 2018 г. Само да сме здрави!“, написа Димитров в своята официална страница в социалната мрежа Фейсбук.r-1024-768-grigor-dimitrov-sled-macha-s-jezhi-ianovich

Comments

comments