Вихрен удари две греди, но падна в Перник

Футболистите на Миньор показаха лицето, което привържениците им искат винаги да виждат и победиха силния отбор на Вихрен (Сандански) с 2:1.
Домакините започнаха с много хъс и още в 4-та минута излязоха напред в резултата. Кристиян Ковачев изскочи сам срещу вратаря Стефано Кунчев и прати топката в долния ляв ъгъл за 1:0.
Вихрен отговори с удар на Якимов от фаул, но Леонтиев бе на мястото си. В 16-та минута Денис Николов проби отдясно и намери Ковачев в наказателното поле. Централният нападател шутира в левия стълб, а притичалият Георги Ризов удвои преднината на Миньор.
За състава на Вихрен Ласков удари сглобката след пряк свободен удар.
През втората част играта продължи да е двуостра. Гостите успяха да овладеят средата на терена и владееха повече топката, а възпитаниците на Данаил Бачков отговаряха с контраатаки. В 51-та минута отново напречната греда помогна на Миньор след удар с глава на Якимов. Три минути по-късно Вихрен стигна до попадение чрез Венцислав Стоянов.
В 81-та минута домакините имаха претенции за дузпа за нарушение срещу Ризов, а при последвалата атака Кунчев спаси удар на Илиян Христов отдясно.вихрен-1-850x560

Comments

comments